Günün zor programlarından Longchamp ile Fransa at yarışı tahminlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Her zamanki gibi Fransa at yarışı programlarını sadece yüksek bütçeli üyelerimiz oynamalılardır; biz yine de 200 TL altı denemelerimizi de aşağıya eklemiş bulunacağız. Longchamp tahminlerimizi inceleyebilirsiniz. İyi günler dilerim.
1.Ayak: |3-4-2-7-10++8-11++13|= Tipik bir Fransa at yarışı programı, 300 TL altı şablonlar yapıyorsanız böylesi programları pas geçmelisiniz; fakat bazı üyelerin amacı da tevziyi tek başına almak olabiliyor, onlarla denemeler yapıyoruz. İlk koşuda 3-4-2-7-10 beşlisinin çim pist tecrübeleriyle etkili olabileceğini düşünüyoruz, ilk koşularda risk almayı sevenlerinize öneririz. 8-11 ve daha sonra 13 ise küçümsenemeyecek diğer atlardır.
2.Ayak: |7++6-2-3++5|= 7 numaralı Robbia iyi ellerde ve son koşularında da ilgi çekiciydi; bugün Türkiye’de net favori olarak gözükmediğinden alternatif tek adayı olarak belirliyoruz. 6-2-3 ona başlıca zorluk çıkarabilecek tehlikeli diğer atlardır. 5 en geniş tekli hallerine saklanabilir.
3.Ayak: |1-9-3-7++11-10++12-6|= Burada da 1 numaralı Havoc, genel kalitesine kıyasla oldukça cazip bir oranda bulunuyor; her iki koşudaki atlar da yedili plase için iyi denemeler olabilirler. Kazanma oyunlarında ise eli daha güçlendirmek isteyebilirsiniz, 9-3-7 mutlaka yanına eklenirler. 11-10 sürprizler.
4.Ayak: |4-1++7-2++3-8|= 4 numaralı Marinafoot muhteşem bir safkan, biz de yıllarca onu denk geldiğinde överek tercih ettik; bugün de uygun atlar içerisinde başarısını sürdürebilir. 1 numaralı Amilcar başlıca ona zorluk çıkarabilecek at olabilir. Bununla birlikte favori kötü koştuğunda diğerleri arasında belirgin farklar bulunmadığından enteresan bir sonuca da rastlanabilir. Öyleyse favori yazılacaksa dört at; yazılmayacaksa favorisiz beş at tercihi yapılabilir.
5.Ayak: |3-2-10++5-11-15-8-16-14++4|= Ekürilerin her ikisi de oldukça iyi atlardır, onların kazanması ikramiyeyi sıradan kılacaksa da, şablonlarınızdan eksiltmeniz ciddi riskli bir hamledir. 2-10 onlar gibi iyi ellerde olan ve gelişim gösterebilecek atlardır. Sürpriz aranmak istenirse sınırsız seçenek mevcuttur: 5-11-15-8-16-14-4 sıralamasını belirledik.
6.Ayak: |2++4-1-3++6|= 2 numaralı Sluzewiec‘in %50 kapladığı oranı beğenmesek de, ona yakın oranlı 4 numaralı Impitoyable ile toplam %90 kaplamaları bize bir kurgu seçimi zorunluluğu kılıyor. Sıralamamız kendi oyunlarını kuranlar için aynı kalmakla birlikte, kurgulara göre farklılaşan tercihler yapabileceğimizi belirteyim. Tekli hallerinde 2 tek atılır; teksiz hallerinde ise işe yarayacak atlardan seçimler yapılır.
|1-3-7-9-10-11|, |1-2-7|, |2-3-5-8-10-11-15|, |2|= 19 TL (15 Misli)
8.220 TL ikramiye vermiştir.