yabanciganyan.com

Wolverhampton, PRO Tahminler – 24 Şubat 2020

Şubat ayının son haftasına girmiş bulunuyoruz. Bu hafta sırasıyla Wolverhampton, Southwell, Lingfield Park ve Newcastle tahminleriyle devam edeceğiz. Umarım yüksek ikramiyeli bir hafta olur. Sizlerden gelen istek üzerine; Wolverhampton koşu yorumları bir gün öncesinden (gece) yayınlanacaktır. Şablonlar ise yarışlardan önce eklenecektir. Görüşmek üzere.


[box type=”warning” ][toggle_group][toggle_title active=”open” id=”kurgugörüntüsü”]Kurgu Görüntüsü[/toggle_title][toggle_content active=”open” id=”kurgugörüntüsü”]

Değerlendirme: Aşağıdaki yorumlardan da görebileceğiniz üzere tüm favoriler bizim daha önce sürprizken önerdiğimiz safkanlar ve bugün favori olarak karşımıza çıkıyorlar. %7-8 ile kazandığımız safkanları; sonraki yarışlarında %30-35 gibi yüzdelerle tercih edemeyiz. Düşük bir ikramiye vermesi kimseyi şaşırtmayacaktır. Ben izlemeyi bile düşünmüyorum.


1.Ayak: |6-7++8-11++2-1-3-4|= 6 numaralı Buy Me Back ve 7 numaralı Dancing Feet ikilisi önce çıkmayı hak ediyorlar. Muhtemelen ikisinden biri kazanacaktır. 8 ve 11 ile öncelikli sürpriz denemeleri yapılabilir. 2-1-3-4 sırasını bomba arayanlar kullanabilirler.

2.Ayak: |8-5-1++2-4-3-7-6|= 2 numaralı Comeatchoo, 3 gün önce Lingfield’da sürpriz konumundayken; onun iyi koşabileceğini ve kazanabileceğini söylemiştim. Ancak kazanamadı tabi. Bugün ise %40 yüzdeyle koşunun favorisi görünüyor. Biz de bu şanssızlık varken; %40 yüzdeyle kendini içeri atacağı kesindir. Yine de kurgusal açıdan sürpriz aramak daha doğru olur. Risk sevenler 1-5-8 üçlüsüyle geçmeye çalışabilirler. 4 ve 3 öncelikli sürprizlerdir.

3.Ayak: |3++4-1-2-5++8-7|= 3 numaralı Tabaahy, 19 gün önce geride değerlendirilirken; ekibinin tecrübesi nedeniyle kazanacağını söylemiştim ve kazanmıştı. Bugün üstünde Adam Kirby olmasa da, güncel form durumuyla yine kazanmayı başarabilir. Cazip tek arayanlara öneririm. 4-1-2-5 dörtlüsü öncelikli rakip olabilirler.

4.Ayak: |6-3++4-1-5|= 3 numaralı Reeves’in 19 gün önceki yarışı hayal kırıklığıydı, ancak kaliteli bir safkan olduğu ortada. Ne yazık ki eküri ile koştuğu için %60’lık bir yüzde kaplamışlar. Silvestre De Sousa ile 6 numaralı Concierge koşuyu onlardan çalabilir. 4 numaralı Calder Prince’in yarışları rakiplerinden geride. Ancak Richard Kingscote kaliteli bir jokeydir, 2-3 boy avans almaya çalışıp bu safkanı içeri atabilir. 1 numaralı Three Saints Bay çok cazip olursa deneyebilirsiniz.

5.Ayak: |6++1-3-2|= 6 numaralı Dazzling Darren’ı 9 gün önce tercih etmiştik ve kazandırmıştı. Mesafe açısından diğer rakiplerinden üstün görünüyor. Yine kazanabilir. Aynı antrenörün safkanları 1-3 ikilisi öncelikli rakip olarak düşünülebilir. 2 numaralı Striking Approach’un mesafe tecrübesi yok, yine de New Approach kanı taşıdığı için ne yapacağı belli olmaz.

6.Ayak: |3-4-11-10-7++8-9-13-2-1|= 13 numaralı Beau Geste’nin 14 gün önce kazanacağını söylemiştim ve kazanmıştı. Yine 2 numaralı Beatbybeatbybeat de 3 gün önce sürpriz yaparak kazanmıştı. Bu ikilinin favori olması çok doğal. Ancak bu koşuda sürpriz yaşanmazsa veya sürpriz aranmazsa neden 6’lı oynanmalı sorusu önünüze çıkıyor. 3-4-7-10-11 beşlisi ile son koşuya gelinebilir. 8 ve 9 daha sonra düşünülebilir.[/toggle_content][/toggle_group][/box]


 

Önceki
yabanciganyan.com

Gulfstream Park, Ücretsiz Tahminler - 23 Şubat 2020

Sonraki
yg7 2 min e1582888724542

Mart Ayı Yarış Takvimi & Hedef Günler

Benzer İçerikler
yabanciganyan.com
İncele!

York, PRO Tahminler – 11 Haziran 2021 (36.519 TL TUTTU)

York programıyla, yabancı at yarışı tahminlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu tip kaliteli programlarla 10-12 günlük durgunluğun ardından tekrar hızlanmaya başlayabiliriz, ayrıca yılın başında yıllık planımızı talep eden üyelerimize göndermiştik; Temmuz-Eylül arası ciddi hedef yaptığımız dönemler olacaklar, sonrasında daha az zaman harcayarak tahminler üreteceğiz. Bugün için York tahminlerimiz duyuru bölümünde gösterildiği üzere 14:00 civarında yayınlanacaktır.
yabanciganyan3 e1630584138422
İncele!

Fairview Tahminleri – 18 Kasım 2022

Cuma gününün ilk yabancı yarış programı Fairview Güney Afrika ile yabancı at yarışı tahminlerimizi hız kesmeden devam ediyoruz. Fairview sentetik programları arşive bakıldığında yüksek ikramiyeyle sonuçlandığı fark edilebiliyor; bugün tersi eğilimli koşular-atlar bulunsa da, kurgu şansının yardım etmesi halinde yüksek ikramiyeye tekrar denk gelinebilir. Fairview tahminlerimiz 04:00'da yayına alınmıştır. Bol şanslar diliyoruz.
yg7 scaled
İncele!

Wolverhampton Tahminleri – 18 Ocak 2021

Wolverhampton programıyla İngiltere at yarışı tahminlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün bazı koşularda sürprizler yaşanabilir ve yüksek ikramiye verdiğine şahit olabiliriz. Günün teki kurgusuna başvurulmadığı için; küçük ve orta bütçeli üyelerimiz 5'li Ganyan oyununu tercih edebilirler. Wolverhampton tahminlerimizi aşağıda görebilirsiniz. Bol şanslar dilerim.
Günde 4 yabancı yarış, 2 yerli yarış ve 2 diğer sporlar tahminlerine ulaşmak için üye olun:
Üye Ol!