yabanciganyanwoodbine

Saratoga, PRO Tahminler – 23 Temmuz 2020

Bir başka Saratoga programıyla daha yabancı at yarışı tahminlerimize devam ediyoruz. Bugünkü program hayli az atlı ve vasat görünüyor. Ganyan ve ikili fırsatları olabilir, o oyunlara yönelmenizi tavsiye ederiz. Saratoga tahminlerimizi aşağıda görebilirsiniz, bol şanslar dilerim.

[box type=”info” ][toggle_group][toggle_title active=”open” id=”soru1″]PRO Tahminler nedir?[/toggle_title][toggle_content active=”open” id=”soru1″]

İlgili programın, ‘PRO Tahminler’ başlığıyla yayınlanması; o programın hedef program olduğunu gösterir. Bu durum direkt yüksek ikramiye vereceği anlamına gelmemeli. Bir başka deyişle, rahat analiz yapabildiğimiz, tüm verilere ulaşabildiğimiz ve alışkanlıklar kazandığımız programlardan biridir.

[/toggle_content][/toggle_group][/box]


[box type=”warning” ][toggle_group][toggle_title active=”open” id=”saratoga”]Saratoga – Koşu Sıralamaları[/toggle_title][toggle_content active=”open” id=”saratoga”]

1.Ayak: |2-1++7-5-6|= Hiç şansı olmayan 3 numaralı safkanın koşudan çıkması, bugün Türkiye’deki oyuncuların bayılacağı türden; 1.000 TL altı ikramiyeli bir programın bizi beklediğinin tescili adeta. 2 numaralı Dixie Cannon ve 1 numaralı Fresco dışında güven veren çim pist performansına sahip safkan yok. İkisinin arasında geçecektir. Kurgusal nedenlerle sürpriz aramak isteyenler: 7-5-6 sıralamasına göre yazabilirler.


2.Ayak: |7-3-8++5-1-4-6|= Uzun aradan dönecek olan 4 numaralı Ahead of Plan ve 6 numaralı Irish Front’un bu koşuda nasıl etki göstereceklerini tahmin edebilmek güç. Ekip kaliteleriyle kazanmak için koşacakları söylenebilir. Buna rağmen kum pistte yüksek potansiyel vadetmemeleri ve bizim kurguyu cazip hale getirme zorunluluğumuzdan ötürü geri plana itilebilirler. 3-7-8 üçlüsünü ikili oynayanlara öneririm. 5 ve 1 sürprizler.


3.Ayak: |1++9-8-3-5++7-6|= Chad Brown’ın antrene ettiği 1 numaralı Balon Rose, aradan döndüğü son koşusunda sadece galop yapmakla yetinmişti. Bugün bu pistte kazanmak için koşacaktır. Geçen yıl pistteki performansını tekrarlaması kazanmasına yetecektir. 9-8-3-5 hata kollayacaklar.


4.Ayak: |6-11++12-13-3-5++10-4|= 6 numaralı Puffery, son koşusunda 1200 metrede sprintini yetiştirememişti. Mesafenin uzaması istediği yarışı yapmasına olanak sağlayabilir. 11 numaralı Quality Stones da yarışın içerisinde etkin olması muhtemel bir başka safkan gibi görünüyor. Bu ikili kötü koşarsa, gününde olan herhangi biri koşuyu kazanabilir.


5.Ayak: |6-4-8-9++1|= 4-6-8-9 dörtlüsünden biri kazanacak gibi görünüyor. Wesley Ward faktörüyle 1 numaralı Modesto’dan sürpriz ikincilik veya rakipleri eksik koşarsa sürpriz galibiyet görebiliriz.


6.Ayak: |4++1-5++6-3|= 4 numaralı Honest Mischief her stilde koşabilen, grubun en yetenekli safkanı. Bugün ilk iki içerisinde görmemiz olasıdır. 1 ve 5 ona ters gelebilirler. 6 ve 3 sürprizler.


Program Zorluğu: Düşük

Beklenen İkramiye: 1.000 TL altı

[/toggle_content][/toggle_group][/box]
Önceki
yabanciganyaningiltere

Longchamp Tahminleri - 23 Temmuz 2020

Sonraki
yabanciganyan24

Newmarket Tahminleri - 24 Temmuz 2020

Benzer İçerikler
yabancibelmont
İncele!

Saratoga Tahminleri – 2 Eylül 2020

Herkese iyi akşamlar. Bir günlük yabancı yarışlara ara ve iki günlük vasat programlar sonrası; Saratoga için ciddi çalışmalar içerisindeydik. Ne yazık ki, koşular kum piste alınınca, tüm çalışmalarımızı çöpe atmak zorunda kaldık. Yarışlar ıslak pistte yapılacak. İlgilenenler için Saratoga koşu sıralamaları ve şablonlar eklenmiştir. Bol şanslar.
yabanciganyan24
İncele!

Chester Tahminleri – 6 Mayıs 2021 (43.585 TL TUTTU)

Chester programıyla yabancı at yarışı tahminlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Tıpkı dünkü gibi, sürprizler oturursa; geniş bütçelerle rahatlıkla ikramiye kazanılabilir. Ancak bizim öncelikle hedefimiz, 100 TL altı bütçelerde kazanmaktır. Umarım onlar için faydalı bir gün yaşanır; Chester tahminlerimizi aşağıda görebilirsiniz. Bol şanslar dilerim.
yabanciganyan.com
İncele!

Gulfstream Park Tahminleri – 9 Haziran 2022

Perşembe akşamı programı Gulfstream Park ile yabancı yarış tahminlerimizi sürdürüyoruz. Bugünkü Gulfstream Park ikramiyesinin ilk koşulardaki duruma göre belirleneceğini söyleyebilirim. Şanssız senaryoda her iki koşuda da favoriler kazanabilir ve sıradan sonuçlanabilir. Gulfstream Park tahminlerini aşağıda görebilirsiniz. Bol şanslar.
yabanciganyan
İncele!

Gulfstream Park Tahminleri – 10 Şubat 2022

Perşembe gününün üçüncü yabancı yarış programı Gulfstream Park ile yurt dışı at yarışı tahminlerimizi sürdüreceğiz. Dünkü Gulfstream Park programı açıkçası komik şekilde sonuçlanmıştı, fakat size belirtmiştik. Bugün daha cazip sonuçlar görmeyi dileriz, Gulfstream Park tahminlerimiz pist durumu-koşacak atlar belli olunca,  yarışlardan 30 dakika önce eklenecektir.
Günde 4 yabancı yarış, 2 yerli yarış ve 2 diğer sporlar tahminlerine ulaşmak için üye olun:
Üye Ol!