yabanciganyan.com

Greyville Tahminleri – 18 Temmuz 2022

Bu içerik üyelere özeldir, üye değilseniz lütfen üye olunuz. Üyelik kaydı yapmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.


Üye Ol!

Blue Red White Modern Real Estate Market Report Instagram Post min

Önceki
yabanciganyan.com

Bursa Tahminleri - 18 Temmuz 2022

Sonraki
yabanciganyan.com

Ballinrobe İrlanda Tahminleri - 18 Temmuz 2022

Benzer İçerikler
yabanciganyan.com
İncele!

Vaal Tahminleri – 10 Mart 2022

İyi günler. Vaal programıyla Güney Afrika yarış tahminlerimizin bir diğeriyle daha karşınızdayız. Programdaki bazı az atlı koşular az ikramiyeye yönlendirse de, kalabalık olanlarında da genel kitlenin göremeyeceği atlar patlama gerçekleştirebilirler. Vaal tahminlerimizi üyelerimiz aşağıdan inceleyebilirler.
yabanciganyan2
İncele!

Sha Tin, PRO Tahminler – 21 Mart 2021

Zorlu bir Sha Tin programından herkese günaydınlar. Umarım keyifleriniz yerindedir ve iyi bir gün geçirirsiniz. Sha Tin programının ciddi şekilde tevziyi birkaç kişiye bırakma ihtimali vardır, elbette kağıt üstünde favorilerin zorlanabileceği rakipleri olduğundan bunu söylüyoruz. Bir tane bile favori kazansa işler tersine de dönebilir. Sha Tin tahminlerimizi aşağıda görebilirsiniz. Bol şanslar dilerim.
muchogustotalamoeclipse min e1638987930745
İncele!

Philadelphia Parx Tahminleri – 12 Ocak 2021

Dünkü Philadelphia Parx programının cazip sonuçlara yol açabileceğini görmüştük, fakat bir koşudaki kapalı kutu at ve son koşuda favorilerin kazanması; bizim kurgularımıza cevap vermedi. Bu program için henüz detaylı incelemeye girişmedik, ancak akşam saatlerinde nasıl bir ikramiye verebileceğini sizlere yazabiliriz. Philadelphia Parx tahminlerimiz yarışlardan 20 dakika önce eklenecektir. Görüşmek üzere.
Günde 4 yabancı yarış, 2 yerli yarış ve 2 diğer sporlar tahminlerine ulaşmak için üye olun:
Üye Ol!