yabanciganyan.com

Goodwood Tahminleri – 3 Ağustos 2023

Bu içerik üyelere özeldir, üye değilseniz lütfen üye olunuz. Üyelik kaydı yapmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.


Üye Ol!

Blue Red White Modern Real Estate Market Report Instagram Post min

Önceki
ankara

Ankara Tahminleri - 3 Ağustos 2023

Sonraki
yabanciganyan.com

Deauville Tahminleri - 3 Ağustos 2023

Benzer İçerikler
keene
İncele!

Keeneland, PRO Tahminler – 3 Nisan 2021

Keeneland programlarından bir diğeriyle daha yabancı yarış tahminlerimize devam ediyoruz. Dünkü Keeneland tahminlerimizin başarılı olduğunu görmemiz sevindiriciydi, sonuç olarak ise, kurgusal tercihlerimize uyan bir program olmadı ve 500 TL gibi komik bir ikramiye verdi. Bugünkü Keeneland programında da benzer cazip ihtimalli ve analize açık koşular bulunmaktadır. Umarım 10.000 TL üstü ikramiye verir. Keeneland tahminlerimiz duyuru bölümünde gösterildiği gibi: 20:00'da eklenecektir. Bol şanslar.
33 e1630070949947
İncele!

Mahoning Valley Tahminleri – 29 Mart 2022

Salı gününün üçüncü yabancı yarış programı Mahoning Valley ile yabancı yarış tahminlerimizi sürdürüyoruz. Program çok az atlı ve sıradan sonuçlanmaya adaydır, yine de her programa üyelerimizin bazılarından talep gelebiliyor/izlemek/farklı kurgular yapmak isteyebiliyorlar. Mahoning Valley tahminlerimiz saat 13:00'da eklenmiştir. Bol şanslar.
yabanciganyan
İncele!

Longchamp Fransa Tahminleri – 1 Ekim 2022

Cumartesi gününün ikinci yabancı yarış programı Longchamp Fransa ile yabancı at yarışı tahminlerimize devam ediyoruz. Tıpkı günün ilk programı gibi tahminlerimizi sabah saatlerinde yayınlıyor ve sizlere faydalı olmasını umuyoruz. Longchamp tahminlerimizi aşağıda inceleyebilirsiniz. Bol şanslar dilerim.
Günde 4 yabancı yarış, 2 yerli yarış ve 2 diğer sporlar tahminlerine ulaşmak için üye olun:
Üye Ol!