euroleague min

Euroleague Tahminleri – 22 Mart 2024

Cuma gününün (22 Mart 2024) İddaa bülteninden Euroleague için tahminlerimiz aşağıdadır. Tüm oyunculara bol şanslar ve iyi bahisler diliyoruz.

Kızıl Yıldız – Virtus Bologna: MS 2 (+2.5)
Bologna çok formsuz, artık kalitelerini yansıtmalarını, bir maçta patlamalarını bekleyebilirsiniz. Kızıl Yıldız bunu başarmak için çok uygun bir rakip. Bologna kazanabilir.

Monaco – Valencia: 157.5 ÜST
Monaco son maçında evinde Milano’ya kaybetti, biz de o gün onları tercih etmiş ve başarısız olmuştuk. Büyük hayal kırıklığı yaratan takımlara tekrar güvenmek için zaman geçmesini bekliyoruz. Valencia’dan da 80 yemelerine şaşırılmaz.

Panathinaikos – Barcelona: MS 1
Panathinaikos evinde güvenilir bir takım. Barcelona’nın galibiyete ihtiyacı olsa da, Panathinaikos’un maçı bırakacağını sanmıyorum.

Bayern Münih – M. Tel Aviv: MS 1
M.Tel Aviv deplasmanda tehlikeli bir takım, yüksek sayılara ulaşabiliyorlar. Bayern’in özel önlem almasını bekliyoruz ve zaman zaman onlar düşük kalabiliyorlar. MS 1 almak daha doğru olur. Tel Aviv kazanacaksa maç ÜST’e dönecektir.

A. Milano – Fenerbahçe: 156.5 ÜST & MS 1 (+5.5)
Evinde Milano bir adım önde gözüküyor. Temsilcimiz kalitesini yansıtmaya çalışacaktır, ancak Monaco’yu iki gün önce yenen bir rakibi vardır. Biz ÜST veya MS 1 odaklı oynanmasını tavsiye ederiz.

Bu içerik üyelere özel yayınlanmıştır, üye değilseniz lütfen üye olunuz. Üyelik kaydı yapmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz:

Üye Ol!
Önceki
amerikayaristahmin

Gulfstream Park Tahminleri - 22 Mart 2024 (24.644 TL TUTTU)

Sonraki
izmiratyarisi

Adana Tahminleri - 23 Mart 2024 (671.364 TL TUTTU)

Benzer İçerikler
yabanciganyan.com
İncele!

İddaa Futbol Tahminleri – 21 Ağustos 2022 (Kasa 3.Gün)

Pazar günü maçlarını içeren İddaa Futbol tahminlerimizden herkese merhabalar. Bugün itibariyle kasamızın üçüncü gününe ulaşmış bulunuyoruz, dün hatırlanacağı üzere maçların büyük bölümü tutmuştu, fakat Dortmund maçından dolayı başarı sağlanamadı. Yine de akşam seansı maçlarından çok kişinin tutturduğu mesajlarını aldım. Pazar günü maçlarında herkese bol şanslar diliyorum.
yabanciganyan2
İncele!

İddaa Futbol Tahminleri | 30-31 Temmuz 2022

Hafta sonuna gelmemizle birlikte henüz majör ligler başlamasa da, özellikle Belçika ağırlıklı olmak üzere İddaa tahminlerimize devam ediyoruz. Önceki yıllardaki bu dönemlerde fırsat oranlı maçlar yakaladığımızı hatırlıyorum, umarım benzerleri gerçekleşir. İddaa tahminlerimizi aşağıda görebilirsiniz.
Günde 4 yabancı yarış, 2 yerli yarış ve 2 diğer sporlar tahminlerine ulaşmak için üye olun:
Üye Ol!