amerikayaristahmin

Blown Cover 1.Altılı’yı kapatabilir | Keeneland ABD Tahminleri – 14 Nisan 2024

Keeneland Bahar Sezonu'nda 6'da 5 yapmış durumdayız, bugün 7'inci programla sizlerleyiz. Bazı koşularda zorluklar-belirsizlikler mevcut, yarış saatlerinde AGF tablosuna göre çözümleyebiliriz. Bol şanslar dilerim.

1Koşu: Pedigri-potansiyel verilerinde pek ışık vermeyen, standartı düşük bir grubun mücadelesiyle Keeneland programına başlıyoruz. Bu tür koşularda küçültmelerin işlemesi için az da olsa şansa ihtiyaç vardır. Sadece küçük faktörlerle ayırıyoruz. 10 numaralı Delighted, 5 numaralı Windy Walk, 8 numaralı Hold My Crown ve 1 numaralı Fasta Lavista Baby dörtlüsü izlemek için yetebilecek tercihlerdir. Sonraki koşularda rahat küçültme yapılırsa buradan elenmemek adına 3-9-7-6 sıralamasından cazip takviyeler yapılabilecektir, favori oran yazılmayacaktır.

SIRALAMA: |10-5-8-1++3-9-7++6|

Tahminlerin tümünü görebilmek için üyelik kaydı yapılabilir. Sadece ilk koşu yorumu ücretsiz yayınlanmaktadır.

Önceki
tjk6 1

Ahmet Çelik şanslı atlarda | Adana Tahminleri - 14 Nisan 2024

Sonraki
yabanciganyanurfa e1670499165375

Powerful Girl sivrilebilir | Şanlıurfa Tahminleri - 15 Nisan 2024 (ULTRA PRO Özel)

Benzer İçerikler
yabanciganyan.com
İncele!

Colonial Downs Tahminleri – 18 Temmuz 2022 (3.372 TL TUTTU)

Günün son programı Colonial Downs ile Amerika at yarışı tahminlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü Colonial Downs programının oynamak için cazip göründüğünü söyleyebiliriz, 100-200 TL aralığında bütçelerle de ikramiyeye ulaşılabilir veya kılpayı kaçırılabilir. Colonial Downs tahminlerimizi aşağıda inceleyebilirsiniz. İyi akşamlar.
yg3
İncele!

Belmont Park, PRO Tahminler – 16 Mayıs 2021

Herhalde üyelerimiz arasında anket yapsak, en sevilen programlar Belmont Park programları çıkar diye düşünüyorum. Aslında biz her program için temelli olduğumuzdan iyi işler çıkartabiliyoruz, fakat Belmont Park gibi az sayıda yer yüksek ikramiye isteğimize cevap veriyor. Belmont Park tahminlerimiz yarışlardan 30 dakika önce eklenecektir. Görüşmek üzere.
Günde 4 yabancı yarış, 2 yerli yarış ve 2 diğer sporlar tahminlerine ulaşmak için üye olun:
Üye Ol!